home   >  groepslessen

GROEPSLESSEN

BBB/fatburning
B(orst) - (B)uik - (B)illen workout. Ideale les om de probleemzones aan te pakken. Je doet een flinke cardio workout, maar wel makkelijk te volgen, en je combineert dit met oefeningen voor borst-buik-billen en benen. Beide lessen hebben eigenlijk hetzelfde doel en effect, alleen is de opbouw en de instructor anders.

FitBeat
Intensieve les, met invloeden uit tal van andere lessen. Een ideale mix met voor elk wat wils op een aantal stevige beats. Elke week ligt de nadruk op een andere spiergroep, al worden elke les alle andere spiergroepen ook flink aan het werk gezet.

High Intensity Interval Cycling / HIIC
HIIC (ofwel voluit High Intensity Interval Cycling) is een 30 minuten durende HIIT training waarbij gebruik gemaakt wordt van de indoorcyclingfietsen. Het is een vorm van cardio die wisselt tussen hoge intensiteit en rust. Deze korte, zeer intense workout boost je aerobe en anaerobe fitness, verbrandt op korte tijd veel calorieën terwijl het je helpt spiermassa te behouden! En natuurlijk maakt het je sterker en gezonder!

High Intensity Interval Training / HIIT
voor zowel dames als heren ! Deze training duurt 30 a 35 minuten en verhoogt je metabolisme, stimuleert je vetverbranding en het vergroot de explosieve kracht. H.I.I.T is tot 50% effectiever in vetverbranding dan een lage intensiteit training.

Piloxing
Piloxing is een Fitnesstrend die is overgewaaid uit Hollywood. Het is een mix van Pilates voor de flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor extra fun!

Pound
Pound Fitness is de eerste cardio trainingsles ter wereld geinspireerd op het aanstekelijke plezier van drummen! Tijdens de les maak je gebruik van Ripstix: lichtjes verzwaarde drumsticks die speciaal werden ontworpen voor deze workout. Pound combineert cardio en krachttraining, terwijl je je helemaal kan uitleven met de Ripstix op de maat van de muziek.

Pump
Bij een PUMP-les worden alle spieren aangesproken met behulp van gewichten. Je hoeft voor de PUMP geen sterk ritmegevoel te hebben. Ga je voor een goede houding, veel spieruithoudingsvermogen en een strak lijf ? Dan is deze les het proberen waard !

Zumba
Al is de rage voorbij, toch blijft zumba één van de meest leuke manieren om vet te verbranden en conditie op te bouwen. Alleen al om die reden zal deze discipline nog lang blijven bestaan. Tijdens een zumba les beweeg je op vrolijke, al dan niet Zuid-Amerikaanse, melodietjes. Draaien met de heupen, schudden met de schouders, mambo's, cha-cha-cha's en vooral héél veel plezier!


UURROOSTER GROEPSLESSEN

maandag19:20
20:30
PUMP
HIIT (40 min.)
dinsdag19:15
19:15
20:00
HIIT (40 min.)
HIIC
BBB-Fatburning

spinningzaal
woensdag19:00
20:00
FITBEAT
ZUMBA
donderdag20:00POUND
vrijdag

zaterdag

zondag09:30
10:30
ZUMBA
PILOXING


DOWNLOAD HET UURROOSTER GROEPSLESSEN ALS PDF